Geneeskunde toen en nu

Wat dacht u van ons pillen bedrog in de farmaceutische wereld. Zo meldt een artikel in Trouw op 18 mei 2013

De afgelopen decennia stierven wereldwijd honderdduizenden patiënten door nieuwe geneesmiddelen die nog niet waren onderworpen aan fase-4-onderzoeken. Alleen al door Avandia, een middel tegen suikerziekte, kregen 47.000 mensen een dodelijke hartaanval, stelde een Amerikaanse Senaatscommissie in 2010 vast. Tachtig procent van de Amerikaanse suikerpatiënten en acht procent van hun Nederlandse lotgenoten slikte Avandia toen het in dat jaar van de markt verdween”

In Paracetamol zitten mogelijk kankerverwekkende stoffen, zo meldt Zembla op 4-9 2020. De journalisten lieten paracetamol van de grootste grondstofproducent ter wereld, het Chinese Anqiu Lu’an Pharmaceutical, testen. Uit de analyse blijkt dat er een kankerverwekkende stof in zit. Waarom merken fabrikanten zelf deze vervuiling niet op? Klik hier voor eerste de eerste beelden van de Zembla uitzending op 10 september 2020, NPO 2.

Wat dacht u van dat er mogelijke vervuilde type diabetisch 2 medicijnen in omloop zijn?Honderdduizenden mensen kregen vervuilde pillen. Hoe kon dat?

Door drie medicijnvervuiling binnen twee jaar moesten zeker vijf miljoen pillen worden teruggeroepen. De vervuiling werden niet ontdekt door toezichthouders, die bovendien niet alle testresultaten delen met het publiek, blijkt uit onderzoek (9-9-2020) van NRC en Zembla..  

 

Dit is een veel verontrustende kwestie, dan een inname van een complementaire middel en of suppletie. Wie willen ze hier nu in bescherming nemen u of de farmacie en de moderne geneeskunde? Want wie gezond leeft, heeft weinig nodig en als het nodig mocht zijn en de weg van de complementaire geneeswijze kiest, levert dat weinig op voor farmacie. Het is goedkoper dan regulier, zo blijkt ook uit onderzoek..

Maak simpel je website Eigen site maken